1 Apr 2016

Čas je za objeme!


Podarite nam objem in pomagajte pri izvedbi Dneva delfinov. Z vašo pomočjo bomo v okviru akcije Objem topline blagovne znamke Dormeo v avgustu organizirali Dan delfinov v Piranu ter opozorili na pomen ohranjanja morskega okolja in njegove biotske raznovrstnosti. Slovensko morje (skupaj z okoliškimi vodami) je pomemben življenjski prostor majhni, a stalni populaciji delfinov. Delfini so pomemben del morskega ekosistema. Z učinkovito zaščito delfinov lahko zaščitimo tudi ostala bitja in celotno okolje, v katerem delfini živijo. Obstoj delfinov pri nas ogrožajo mnogi človeški vplivi, kot so onesnaženje, hrup, gost pomorski promet, prekomerni ali neprimerni ribolov in splošna degradacija morja in njegove obale. S primernim ravnanjem, lahko negativne vplive na delfine in njihovo življenjsko okolje močno zmanjšamo. Glavni namen Dneva delfinov je širšo javnost preko različnih aktivnosti, delavnic in izobraževanja opozoriti na dejstvo, da delfini živijo tudi v slovenskem morju ter vzbuditi zavedanje, da je naše morje vredno varovati. 

Da bo izvedba dogodka uspešna, potrebujemo vašo pomoč. Pomagate nam lahko tako, da nam VSAK DAN v mesecu aprilu s klikom na spletni strani Objem topline podarite objem. Ob prvem obisku strani in podarjenem objemu vpišite svoj elektronski naslov za registracijo (potrebna je zgolj prvič za začetek glasovanja, vaš email pa se ne bo uporabljal v marketinške namene), nato kliknite »Podarjam objem«. Objem je uspešno podarjen, ko se številka poveča za 1 in se obarva zeleno. V kolikor želi iz istega računalnika podariti objem na isti dan še kdo drug, morate pred tem počistiti zgodovino/piškotke, sicer objem ne bo mogoč. Iz istega računalnika lahko na dan glasuje največ 5 ljudi. 

Večje število prejetih objemov bo povečalo naše možnosti za prejem donacije, ki bo omogočila izvedbo Dneva delfinov. Samo z enim klikom na dan lahko ogromno pripomorete pri realizaciji dogodka.

Hvala za vaše objeme!

No comments:

Post a Comment

Followers