26 Nov 2014

3. Noč delfinov


Vljudno vas vabimo na 3. Noč delfinov, prednovoletno druženje društva Morigenos s starimi in novimi podporniki, posvojitelji, projektnimi partnerji, donatorji, sodelavci, člani in vsemi prijatelji morja.

Snidemo se v četrtek, 11. decembra 2014, ob 18.30 v Rdeči dvorani Kavarne Slamič na Kersnikovi 1 v Ljubljani.

Tilen Genov, predsednik društva, bo v sliki in besedi predstavil delo društva in novosti iz življenja "naših" delfinov v letu 2014. Pridružili sem nam bosta ambasadorka slovenskih delfinov Sara Savnik, Look of the Nations in Miss Universe 2013, in nova glasnica projekta Krilca Cristy Žmahar, pisateljica in duhovna motivatorka. Ker brez dobre glasbe seveda ne gre, bo z nami XXL vokalna skupina Tomaža Kozlevčarja. Da pa bo vse teklo kot mora, bo poskrbel voditelj Klemen Bunderla.

Seveda pa smo pripravili še nekaj presenečenj …

Vaša "vstopnica" na dogodek je donacija v vrednosti 5 evrov, ki vam bo prinesla tudi lepo darilo.

Veselimo se vaše družbe!


Kavarna Slamič je v središču Ljubljane, do koder peljejo vsi avtobusi LPP, najbližji postajališči pa sta Hotel Lev/Kolizej in Bavarski dvor/Kozolec.
Avto lahko najbližje parkirate na parkirišču Tivoli in v parkirni hiši Kozolec (pri Bavarskem dvoru). Predlagamo pa tudi parkirišča P+R Dolgi most, P+R Stožice in P+R Studenec, s katerih potem nadaljujete pot z mestnim avtobusom.


No comments:

Post a Comment

Followers