17 Apr 2015

Eko bazar



Društvo Morigenos se bo 22. in 23. aprila 2015 predstavilo na EKO BAZARJU, ki bo potekal na Gospodarskem razstavišču v okviru 6. mednarodne Eko konference.

Vljudno vas vabimo, da nas na našem razstavnem prostoru obiščete v sredo, 22., od 14. do 18. ure in v četrtek, 23., od 9. do 17.ure. Na ogled bo izobraževalna razstava o delfinih v slovenskem morju, prav tako pa boste lahko posvojili delfina in/ali postali podporni člani društva ter iz prve roke izvedeli zanimivosti o delfinih v slovenskem morju.

Eko konferenca, ki jo organizira društvo Planet Zemlja, že šesto leto simbolično poteka ob svetovnem dnevu Zemlje. Namen dogodka je predstaviti dobre prakse s področja varovanja okolja in ohranjanja narave ter opozoriti na vse močnejšo soodvisnost med ekologijo in ekonomijo. Tokrat bodo v ospredju podnebne spremembe. 

V sklopu konference bodo podelili priznanja in nagrade sodelujočim v vseslovenskem natečaju Planetu Zemlja prijazna šola/vrtec 2014/15, v katerem kot izvajalec projekta »Ohranimo delfine v slovenskem morju« sodeluje tudi društvo Morigenos, ter razpisali že šesti vseslovenski natečaj Planetu Zemlja prijazna občina.

No comments:

Post a Comment

Followers