7 Nov 2012

Krilca osrečujejo že pet let

Krilca, darila s čarobno močjo, danes praznujejo 5 let. S Krilci lahko vsakdo pripomore k spreminjanju sveta na bolje. Čudovito lepa so in koristna, pa čeprav jih ne morete prijeti. Z njimi ne opravite še enega nakupa, temveč naredite nadvse dobro delo. Vašega denarja ne dobi tovarna, temveč bitja v stiski. Vaš nakup ne obremeni okolja, temveč osreči zdaj otroka zdaj delfina zdaj skupnost. Krilca so tudi izvrstna poslovna darila, saj svoje poslovne partnerje obdarujete na izviren in odgovoren način. 

Darilo je vedno posredovano v prave roke, za kar poskrbi Umanotera, Slovenska fundacija za trajnostni razvoj. Partnerske organizacije Krilc prejmejo denar za neposredno izvajanje projektov. Redno pripravljajo poročila o porabljenih sredstvih, ki so objavljena na spletni strani www.krilca.si. Ponosen partner Krilc je tudi Morigenos. 

Čas obdarovanj se bliža, bodite del Krilc in podarite čarobno darilo. Nekatera darila bodo potovala daleč, nekatera v Slovenijo. Zaradi nekaterih bodo bolje zaživeli ljudje, zaradi drugih se bo lepše godilo živalim. V vsakem primeru bo vaša poteza povzročila eno samo veselje.

No comments:

Post a Comment

Followers