19 Jun 2019

PODPRITE DOBER NAMEN SKOZI IGRO – NOVA DRUŽABNA IGRA DRUŠTVA MORIGENOS




Letošnje poletje lahko naša prizadevanja na področju raziskovanja in varstva delfinov ter morja podprete tudi skozi igro! Društvo Morigenos je ob podpori družbe Coca-cola v okviru akcije »Vedno podpiraj dober namen« izdelalo družabno igrico SPOMIN – DELFINI V SLOVENSKEM MORJU, ki jo lahko od danes naprej kupite v trgovinah Tuš in na ta način prispevate k varstvu delfinov v slovenskem morju. Dobrodelno akcijo je podprlo tudi podjetje Tuš, ki se bo v ta namen odpovedalo zaslužku in vsa sredstva od prodaje namenilo raziskovanju in varstvu delfinov ob slovenski obali. V nekaterih prodajalnah Tuš lahko igrico kupite že danes, v naslednjih dneh pa bo na voljo v vseh prodajalnah Tuš po Sloveniji.

Igro sestavlja 12 parov kartic s slikami delfinov iz slovenskega morja in okoliških voda, ki so nastale v času raziskovanja društva Morigenos. V tej igri se lahko med drugim preizkusite pri prepoznavanju nekaterih delfinov iz slovenskega morja po hrbtnih plavutih ter celo po njihovih obrazih – jih boste znali razlikovati?

Igrica spomin uporabnikom na zabaven način predstavi delfine v slovenskem morju, prikaže nekatere raziskovalne metode raziskovanja delfinov in spodbuja varstvo morja. Z njo lahko popestrite poletne dni, namenjena pa je vsem starostnim skupinam. Primerna je kot darilo, zavzema zelo malo prostora in je okolju prijazna. Z nakupom igrice neposredno podpirate raziskovanje in varstvo delfinov v Sloveniji. Zelo si želimo, da nas z nakupom igrice podprete in upamo, da boste ob igrici uživali!

No comments:

Post a Comment

Followers