18 Dec 2012

Del dohodnine za slovenske delfine

Približuje se konec leta 2012 in z njim čas, ko še lahko enostavno in brezplačno pripomorete pri varstvu delfinov v slovenskem morju. Vsak davčni zavezanec lahko 0,5 % dohodnine podari organizaciji, ki deluje v javnem interesu. Namesto da celotno dohodnino oddate državi, lahko del te namenite za dobra dejanja! Le dobra tretjina dohodninskih zavezancev vsako letno izkoristi to možnost, zato večina teh sredstev, ki bi lahko pomagala dobrodelnim in neprofitnim organizacijam, ostaja neizkoriščenih. 

S prispevkom 0,5% dohodnine društvu Morigenos boste pripomogli k ohranjanju delfinov pri nas. Ves denar, ki ga bomo prejeli, bo namenjen znanstvenemu raziskovanju delfinov, analiziranju podatkov, podajanju smernic za ohranitev populacije delfinov v severnem Jadranu, izobraževalnim aktivnostim, spodbujanju varstva okolja in usposabljanju mladih ter razvijanju strokovnega kadra na področju morskih sesalcev. 

Postopek namenitve dohodnine je enostaven in vam ne bo vzel več kot nekaj minut. Z njim boste v kratkem času naredili veliko razliko. Opis postopka in naši podatki so dostopni tukaj

Pomagajte ohraniti delfine v slovenskem morju! Povejte svojim znancem in prijateljem, kako so lahko dobrodelni. 

Najlepša hvala za vaš prispevek!

No comments:

Post a Comment

Followers